Český pohár do 14 let v lezení na obtížnost Zlín

Image /storage/2022/06/14/a80e1101efddbe2248a5309faaa3a5c6bcfffb5e.jpg
Krátké shrnutí toho nejdůležitějšího ze závodů ve Zlíně.

Dne 28. 5. se ve Zlíně konal závod Českého poháru do 14 let v lezení na obtížnost. Za náš oddíl zde závodili dva závodníci v kategorii U10 a dva v kategorii U12.

 

V kategorii U12 se nejlépe vedlo Veronice Harmáčkové, která se připravuje pod vedením trenéra Tomaše Bintera st., Verče se podařilo bez větších komplikací postoupit do finále, kde si dolezla pro stříbro. Ve stejné kategorii závodila i naše další závodnice Eliška Slabá, které momentálně bojuje hlavně s mentální přípravou jak na trénincích, tak na závodech. Tyto těžkosti, ale hodila za hlavu a přes svůj vnitřní boj dokázala vybojovat 17. příčku.

 

kategorii U10 nejlépe dopadl Petr Žofka, který postoupil do finále společně se všemi ostatními závodníky v kategorii a zde podal výkon, který postačil na 9. pozici. Kateřina Slabá ve téže kategorii obsadila 16. místo, její lezecký výkon nebyl vůbec špatný, ale Kačenka bohužel stále nedokáže udržet v hlavě program cesty a zároveň lézt na plno, na tom budeme do budoucna také muset zapracovat.

 

 

 

Všem závodníkům gratulujeme!



Fotky