Nábor do lezeckých kroužků.

Image /storage/2021/08/17/c189d4132913e7469dc267f2009cfb11ae133f08.jpg
Nový školní rok se blíží a s tím i možnost začít sportovat.

Nový školní rok se blíží a s tím i možnost začít sportovat. Právě pro ty, kteří chtějí začít s něčím novým a zajímavým, nabízíme možnost přihlásit se do našich lezeckých kroužků. Nabíráme děti ve věku 4-6 let a 7-8 let. Děti se připravují v malých kolektivech s individuálním přístupem. Během roční přípravy se naučí základním lezeckým pohybovým dovednostem i základům metodiky, budou schopné samostatně lézt, a pokud to věk dovolí, vzájemně se jistit. Pro děti máme k dispozici bouldrovou stěnu, kde dětem bouldery stavíme na míru, také navštěvujeme místní lezeckou stěnu. Vše není pouze o výkonech, proto s dětmi hrajeme mnoho her, a tak nenásilnou a zábavnou formou rozvíjíme jejich pohybové schopnosti a dovednosti. Součástí lezeckých kroužků jsou i společné oddílové akce a výjezdy, které každoročně pořádáme.

Pro opravdu nadšené a šikovné děti poskytujeme možnost pokračovat ve formě skutečného tréninku, jehož cílem je příprava na lezecké závody.

Náš tříčlenný tým tvoří licencovaní trenéři a instruktoři, s bohatými zkušenostmi. Odkaz na jejich profily najdete zde: https://www.hornpisek.cz/about

Pokud jsme Vás zaujali a máte zájem své dítě přihlásit do našeho oddílu, ozvěte se nám na email horn.pisek@gmail.com nebo na tel. 774 125 170.

Budeme se na Vás těšit!

Fotky